söndag 26 maj 2013

Keramiktallrikar från Rif Design och Apotekarns Trädgård

Igår svängde vi in om Apotekarns Trädgård i Simrishamn för att krama om och säga hej till Peter, Frida, Henrik och Lillebeth. Denna lördag var det nämligen 10-årsjubileum och även i invigning av utökade lokaler. Som alltid fick vi ett varmt mottagande av dessa härliga ägare som sprudlar av glädje och energi. 

Jättefint med stort utrymme att visa upp alla fina möbler i en ny lokal och keramik, textilier, doftljus, lyktor och annat fint i butiken utåt gatan. Underbara Medelhavsväxter, träd och terracotta-krukor. Har ni vägarna förbi kan jag varmt rekommendera ett besök och kanske en fika i den mysiga trädgården.

Ja, man vill ju ha typ allt... Och mycket har vi också införskaffat på Apotekarns. Inklusive design och anläggning av vår spirande italienska trädgård. Man blir ju så inspirerad av ett besök i butiken så svårt att hålla köplusten i styr. Denna dag köpte vi med oss lite nya mattallrikar från Rif Design. Vi tyckte dessa skulle passa utmärkt på mosaikbordet i orangeriet och såklart även i casat. Matchar min Tine K urna på vitrinskåpet helt perfekt också.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar