söndag 6 november 2011

Brasa, pajbak och en favorit i repris i Casat

Redan söndagkväll igen!
Tillbaka i stan efter lördag och söndag i Casat.


Här står jag med lördagens dessert. Hembakt smulpaj med äpplen.
Tröja 365 Sunshine, jeans Gant, stövlar Clarks


Efter en långpromenad i skogen blev det lördagsmys med varsitt glas vitt i soffan. Brasan sprakar i bakgrunden och ljusen är tända. Några mysiga tidningar och stilla musik i bakgrunden.


Det blev en favorit i repris till middag: hjortfilé med rödvinssås och bakade rotfrukter med svamp. När vi gjorde detta förra gången utsåg vi rätten till topp 5 av det vi lagat i Tildas Kök så förväntningarna var skyghöga - lite farligt.... Men - det blev precis lika gott som förra gången och vi satt där och och o:ade och m:ade. Jag vet några som ska göra detta på en gourmetmiddag och några veckor och jag tror inte ni kommer att bli besvikna!

Idag har vi än en gång hunnit med ett besök på Bo Ohlsson i Tomelilla. Vår nya favorit, ha ha... Vi skulle köpa lite spackel men kom hem med kasar fulla med bra att ha. Och adventssljusstakar och tomtar och julpapper och jag vet inte allt...

Jo, plastbackar så att vi kunde sortera upp i garderoben/städskrubben i huset. Vi rev ut allt och sorterade och donade och jösses vilken tillfredsställelse när allt kom på plats. Nu kan man öppna dörren utan att riskera livet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar