måndag 31 december 2012

Kirschtenbosch

Så skönt vi sov i natt bland kuddar och bolster. God frukost med olika sorters juice, fil, bröd och massor av färska frukter. Scrambled eggs och bacon, te och kaffe. Frukostarna här brukar vara riktigt härliga med massa godsaker och vi blev inte besvikna här heller kan jag berätta.

Idag har vi varit i Kirschtenbosch, som är en stor botanisk trädgård, och ligger nära vårt hotell här i Hout Bay. Fantastiskt vackert med tusen olika sorters träd och blommor. Och så de vackra, pampiga bergen i bakgrunden.

Lunch på Moyo inne i Kirschtenbosch bestående av en fräsch sallad med lax, avokado, macadamia-nötter och honungsdressing. Och så ett glas kall SB till det. Njutbart att sitta och inta lunch i skuggan en nyårsafton med afrikanska dansare i bakgrunden. Nästan lite overkligt faktiskt.

Eftermiddagen avrundades med en timme i solen vid hotellets pool. Gott att bara slappa en stund och känna solen värma vinterkroppen.

Nu är det snart dags att börja piffa sig inför kvällen. Nyårsmiddagen kommer att intas på Blues i Camps Bay. So looking forward to that.



















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar