tisdag 28 juli 2009

Koi och Epicuré - vilken hit på samma dag

Igår träffade jag Ullis och Edith på stan. Vi strosade runt och shoppade lite och sen åt vi en mysig lunch på Koi. Självklart blev det sushi!! Vi hade jättemysigt och satt och pratade länge och efteråt gick vi hem till oss och fikade och busade med Edith. Senare kom Johan förbi och det blev ytterligare kaffe innan han körde hem med flickorna. Anders tog en tur med sina rollerblades och jag sprang i parken. Det var väldigt varmt och kvavt men det kändes rätt lätt att springa om man jämför med sanddynerna från de senaste gångerna.

Det var en sån härlig kväll så vi kände inte för att laga middag och sitta inne utan vi gick till Epicuré och åt god pasta fylld med karljohan-svamp i mumsig ricotta och gorgonzola-sås.

Kvällen avslutades med en film: Maria Larssons eviga ögonblick. Den handlade om en familj i Malmö i början av 1900-talet där sjubarnsmamman Maria vinner en kamera på lotteri och blir intresserad av och duktig på att fotografera och ser världen med helt nya ögon efter att fotografen Sebastian lärt henne allt om fotokonst. Pappan i familjen är en riktig kvinnokarl och buse och spelas av Mikael Persbrandt. Filmen, regisserad av Jan Troell, var riktigt bra och väldigt bra filmad.


Nya rollerblades


Foffe spelar musik för oss


Lite trött efter shopping och lunch


Goa goa Edith


Puss på kusinen


Middag på Epicuré


De har jättegod pasta i mysig miljö

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar