torsdag 2 juli 2009

Nytrimmad vovve och myskväll i Genarp

Idag var det äntligen dags för Wilma att bli trimmad av ett proffs. Jag lämnade henne på ett ställe som heter Mimis hundtrim på Sorgenfri. Hon blev verkligen jätte-jättefin!! Det var verkligen värt pengarna att få det proffsigt gjort och slippa allt jobb och ont i fingrarna.

Idag måste det ha varit årets hittills varmaste dag. En sådan dag önskade man att man haft air-condition i bilen. Fy vad svettigt det var och stackars Wilma låg bara och flämtade.


Titta så fin hon blev, ser ut som en liten valp

.
Anders är i Stockholm och efter jobbet åkte Christoffer och jag till Genarp. Mamma och pappa var också där. Ullis och Johan river sitt uterum och ska göra ett stort trädäck där istället. Det kommer att bli jättefint och grabbarna jobbade på bra i värmen.

Vi grillade och åt en massa gott och hade en jättemysig kväll. Vädret vara bara helt underbart och vi satt ute hela kvällen och var ute och gick en runda innan vi åt glass och jordgubbar.

Parkerade bilen i garaget på jobbet runt elva och när jag gick genom stan var det som att befinna sig någonstans vid Medelhavet. Det var extremt varmt och överallt på alla uteserveringar var det fullsatt och hög ljudnivå på alla som njöt av kvällen och värmen.


Världens bästa Edith


Grabbarna jobbar med rivning av uterummet


Nja, några "chillade" i skuggan


En slurk välling


Grillmästaren med assistent smakar av glazen


Som vanligt var Edith i toppform


Min goa familj - ni e bäst!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar