söndag 21 oktober 2012

Röken och söndagslunk

Vi kör en lite lugnare dag i vårt Casa idag. Var uppe ganska tidigt för träff med trädgårdsarkitekten för att diskutera trädplantering och häckar. Här går det verkligen framåt och det är så roligt att se hur vår nya trädgård växer fram.


Sen åkte gummistövlarna på för att rensa undan lite bland utekrukorna och slänga överblommade sommarväxter och ställa undan det som går in i förrådet just nu. En lite vemodig känsla. Vi väntar lite med att vintertäcka de frostkänsliga krukorna tills vi kan ställa dem på terassen igen och hoppas att frosten uteblir ett tag till.


Har plockat ihop lite sommarkläder som ska med till Malta nästa helg. Också en konstig känsla.


Igår kväll var vi här på Röken i Simrishamn. Cyklade till busshållsplatsen, tog bussen in till Simrishamn och sen var det en bra bits promenad på det - livet på landet. Men det var värt mödan för det blev en jättetrevlig vinprovning med franska viner och sedan fantastiskt gott ankbröst med potatisgratäng och svamp och sauterade rotsaker och en chokladfondant på det. Kul att träffa lite nya människor också. Så tog vi sista bussen hem 21:50 - livet på landet igen :-) och landade i Casat mätta och belåtna. Tände huset fullt med levande ljus och konstaterade att man har det ganska så bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar