söndag 10 februari 2013

Från snigelkatt till solbyxor

Det var många lustiga ord som kom upp igår när vi spelade Ryktet går på Malins kalas. Riktigt roligt sällskapsspel där både barn och vuxna kan vara med. Man får ett ord som man ska rita, näste man tittar på bilden och skriver vad man tror det är, sen ritar nästa osv. Eftersom vi var ganska många blev det många vändor och ibland (oftast) blev det så tokigt så det finns bara inte. Vi skrattade så vi tjöt.

Riktigt mysig dag igår hemma i stan. Började med nagelfix på Hansa, gick därefter på en liten shoppingtur och spanade in vårnytt, blev lite inköp, och bland annat en vinterjacka på 50% rea. Fixade present till Malin, köpte tulpaner på torget och mötte sen upp mannen. Vi åt lunch på vår lilla kvarterskrog Siesta. De har supergod fish & chips på sin frunch-meny.

Avslutade med kalas som sagt. Mycket mysigt och glada skratt med nära och kära. Och jag fick minsann present jag också från bästa B&U. Skumpa och choklad och ett jättefint fat med fjärilar. Ska fota och visa. Kommer bli urfint i Casat.

Idag är jag inte alls på topp. Känner mig SÅ krasslig. Ont i kroppen och halsen. Usch och fy. Dricker c-vitamin och smoothie och försöker ta det lugnt. Och äter choklad. Går bara inte att bli sjuk nu.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar