söndag 17 februari 2013

Havets läckerheter

Gratinerade havskräftor blev det igår kväll efter mannens inköpsrunda och morgontur med Wilma. Hur gott är inte det? Vet inte hur många gånger jag sa mmmmmm.... Oh så gott... :-) Och inte svårt alls att laga till. Receptet hittar ni på Tildas Kök & Vin och det är en gammal favorit.

Sen blev det ugnsbakad sjötunga. Också en gammal favorit som mannen bjöd mig på någonstans i början av vår relation och som jag också mmmm:ade mycket åt. Sen blev det slötittande på Mello med resterna av det vita vinet på soffbordet. Tippade helt fel låtar som gick vidare.

Fortfarande trött och raspig i halsen men feberfri. Vi har varit en tur nere i Casat och sett till och vattnat blommor idag. Dags att förbereda sig för en ny vecka men först avslutar vi söndagen med mycket mys i form av tända ljus och en panna moules marnieres.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar