söndag 15 november 2009

HURRA för SPA!

Hemma igen efter en härlig SPA-vistelse som gick alldeles för snabbt. Skulle gärna stannat och relaxat ett par dagar till...

Vi har badat i varma pooler, läst, ätit massa god frukt, provat vin, kopplat av, druckit bubbel och njutit och ätit fantastiskt god mat.

Kvällens meny:
Salmalax med sesamalger, wasabidip, marinerad shitake-svamp och krutonger. Riesling 2007, Kim Crawford, Nya Zeeland.
Oxfilé tournados med rotfrukter, vitpepparsås, pommes Anna. Coto de Hayas 2007, Campo de Borga, Spanien.
Chokladmousse med passionsfruktsås och karamelliserade jordnötter.
Kaffe och tryffel.

Efter god natts sömn åt vi en dignande frukostbuffé med det mesta man kan önska sig innan vi styrde kosan hem mot Malmö igen. Tror vi får göra om det här snart igen..


På väg till Båstad

Redo för SPA

Nu ska det badas, relaxas och läsas
.

1 kommentar:

  1. Tack för en härlig födelsedagspresent.... det känns som om jag nyss fyllde ;-)

    /Anders

    SvaraRadera