4 pers
4 kycklingfiléer, gärna tunnstyckad men ta då dubbelt så många
4 skivor parmaskinka
salt, peppar
2-3 dl vispgrädde
2 msk balsamvinäger
2 msk kycklingfond
2 vitlöksklyftor
Bryn kycklingfiléerna i smör. Salta och peppra.
Linda in filéerna i parmaskinka och placera i en ugnsfast form.
Vispa ihop grädde, balsamvinäger, kycklingfond och vitlök.
Häll blandningen över kycklingen.
Sätt in i ugn på 200-225 grader 15-20 minuter.
Servera med ris smaksatt med gurkmeja.
Vintips
Indomita, Pinot Noir, 2008. Enkelt, gott. Ett fynd för 69 kr! Passar utmärkt till lättare rätter som kyckling.
Gud, så gott det låter och ser ut!!!! Jag äääälskar din blogg, blir super -inspirerad. Underbar advents-ljusstake, vill ha, vill ha.
SvaraRaderaKram Marie
Ps Jag ska sluta att köpa mat- och inredningstidningar, jag ska läsa din blogg i stället Ds
Tack min rara vän, vad glad jag blir för dina snälla ord! Nu blir jag än mer inspirerad till att fortsätta! Bamsekram Marie
SvaraRadera