fredag 13 november 2009

Vilken vecka! Nu väntar Lättjefull Lördag!

TGIF! Sitter hemma och jobbar idag. Har massor att skriva som måste bli klart. Skönt att sitta ostörd. Tvättmaskinen får gå varm under tiden.
Som sagt, den här veckan har varit lika intensiv som tidigare. Känner mig helt slut. Var gräsänka måndag till onsdag och hade bokat upp både bio och träff med väninnor. Blev inget av något utan vi har skjutit fram det. Det berodde dock inte på mig men det var rätt skönt att bara vara hemma på kvällarna, sitta i soffan och dricka te med honung och läsa och kolla lite TV.
Gräsänka, vilket lustigt namn egentligen. Var tvunget att googla på det. Det kommer från tyskans graswedwe och betyder förförd och övergiven flicka... Nu betyder det väl mer tillfälligt ensam och det kan vara rätt skönt det också ibland - och ännu skönare när man sen träffas igen!
I helgen ska äntligen Anders utnyttja sin födelsedagspresent - då ska vi åka på SPA till Skansen i Båstad. Det ska bli så himla mysigt. Snart 4 år sedan vi var där tillsammans. Jag har hunnit med tjejträff där emellan förstås. Längtar efter bubbel, varma pooler, slappa, mysa, prova vin, äta god mat...


Bild: Skansen Båstad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar