lördag 13 april 2013

Bästa läsarrecept, tack tack

Det här var ju lite kul... La upp mitt recept på halstrade pilgrimsmusslor med juliennegrönsaker och balsamico på skoj på recept.se och så blev det utsett till bästa läsarrecept! Detta goda och lättlagade recept finns såklart på Tildas Kök & Vin.

På recept.se härjar även Jamie Oliver dessa dagar så det är liksom lite jag och Ollie som är i ropet just nu kan man säga om man har lite självdistans och mycket fantasi.

Der har varit lite dålig uppdatering här senaste veckan men det har inte hänt så mycket mer än en helt vanlig arbetsvecka och galen längtan efter våren.

Idag njuter vi i vårt Casa. Har varit på Apotekarns Trädgård och det blir man ju alltid glad och inspirerad av. Lite nytt fick följa med hem. Kanske ni får se en skymt imorgon om vädret tillåter...

Jag älskar att skrota runt här. Förbereder kvällens middag. Lammracksen ligger och gottar sig i marinaden, potatisgratängen doftar ljuvligt från ugnen och rödvinssåsen sjuder sakta på spisen. Roddan spelas i bakgrunden, Wilma har krupit upp i en kuddhög i soffan, solen lyser in genom våra fönster, snön är nästan borta när vi tittar ut. Mycket mer än så behövs inte för att känna ren och skär lycka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar