lördag 27 april 2013

Planterar

Dags för lite plantering och invigning av arbetsbänken. Äntligen! Så jag njuter av att vara i vårt Casa och fixa o göra fint.

Det är verkligen helt toppen med trädgårdsbänken. Här kan man verkligen fixa och greja med blommor och krukor och har massor av plats på hyllorna under att förvara lecakulor, jord, redskap, krukor mm.

Vi har varit inne i Simrishamn idag och köpt lite trädgårdsredskap, vattenspridare, dörrstoppar till grindarna, cykelslang, färg, penslar och annat smått o gott. Tänk vad mycket jag lämnade kvar i mitt gamla hus som kunde varit bra nu... Men å andra sidan hade vi inte haft plats att förvara allt under tiden.

Ikväll ska vi laga lammfilé och äta i orangeriet. Vi älskar att sitta och äta middag där ute, det är så otroligt tyst och stilla. Just nu har vi olivträd, kryddväxter, mårbackapelargoner och orkidéer där ute. Vi har dessutom fått ett par markspottar på plats och det ska bli spännande att se hur de lyser upp den lilla halvcirkeln innanför häcken när det blir mörkt.













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar