tisdag 16 juni 2009

Träff med Ingela och Annika på Gränden

Ingela som bor i London var på några dagars besök i Sverige och vi lyckades få ihop en lunchträff på Gränden, jag Ingela och Annika. Helene är på väg till Rom så tyvärr kunde hon inte vara med denna gång. Det är inte klokt, det är 12 år sedan som Ingela flyttade till London, och trots att vi inte ses så himla ofta så fortsätter vi på något sätt bara att prata där vi slutade förra gången. Det är verkligen kul!!

Vi åt laxspett och bakad potatis och tiden gick naturligtvis alldeles för snabbt och trots att det blev en långlunch kändes det som tiden inte räckte till. Vi pratade om att göra en tur till London nästa år. Det skulle vara jättekul, det är 3 år sedan vi var där senast.

Ja, och så blir det förmodligen Skottland med det andra tjejgänget i oktober. Lotta har börjat kolla på resa och boende. Mycket att stå i :-)

Idag far Tina, Johnny, Malin och Bodil o Ulf till Canada. Jag chattade lite med Johnny och Malin igår och önskade trevlig resa. Ska bli spännande att höra om resan när de kommer hem om några veckor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar