söndag 23 oktober 2011

Höststök

Godafton denna söndagskväll! Vi är hemkomna efter en härlig helg i Lilla Vik. Även om det var sjukt stressigt att komma iväg i fredags efter jobb, uppackning och tvätt och veterinärbesök (äntligen var öronen friska igen) var det såååå mysigt att komma ut till vårt Casa och njuta denna soliga sköna helg.

Körde i ilfart och satte bilen hos Ullis och Johan i Genarp i fredags där mannen mötte upp från Sturup. Sen full gas för att hinna med att trimma Wilma i Tomelilla. Å jösses så fin hon blev lilla Busan. Som en len och go liten valp full av energi!

Sen blev det fredagsmys med lasagne som plockades ur frysen och ett gott rött vin därtill. I lördags var vi på Bo Ohlsson i Tomelilla - en ny upplevelse - och köpte en massa "bra-å-ha-grejor". Egentligen var syftet att hitta bubbelplast och säckväv till våra ytterkrukor men se det fanns det inte... Däremot hittade vi av en slump ett jättefint Garden Center utanför Tomelilla där de hade vad vi letade efter och en massa annat fint. Hit kommer vi att återvända med all säkerhet.

Sen en tur till Kivik och Buhres där vi handlade fisk till kvällens middag - fisksoppa! Världens bästa fisksoppa är detta, tycker jag i alla fall :-)

Idag har vi burit in trädgårdsmöbler i förrådet och tömt krukorna på sommarblommor. Och härliga turer i skogen och längs stranden har det blivit.





Min höstjacka är från Odd Molly och den är underbart varm och go. Halsduk Burberry, jeans Replay och stövlar Hunters.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar