söndag 2 augusti 2009

Poolparty

Igår var det poolparty i Riseberga. Och när det är poolparty ska det vara varmt och soligt och skönt. Gissa vad? Det blev just en sådan eftermiddag och kväll!!! Vi samlades klockan fyra och fick vin och goda tilltugg. Adam gick loss på läckerheterna även om peston var liiiite stark.... Sen skulle vi fotografera alla kusinerna och nedan kan ni se cirkusen runt detta arrangemang.

Så var det dags för kvällens höjdpunkt - badet med stort B. Sällan har väl så många barn och vuxna tumlat runt samtidigt i poolen. Alla var så duktiga och undertecknad hade fullt sjå att dokumentera tillställningen.

Efter badet bjöds det på läckerheter från grillen och vi satt ute efter maten och njöt av sommarkvällen. Partypinglan Edith var med hela kvällen, tänk om man skulle missa något. Har dock hört att Lillan sussade till halv elva idag... Ullis agerade taxichaffis och skjutsade först Foffe till Limhamn och sen Anders och mig hem till Hjorttacke. Tack en än gång sötaste sis. Och tack familjen för en jättemysig kväll!



'















































1 kommentar:

  1. Hur härligt som helst verkar ni ha haft det! Och du var så värd den solen.

    Följer med spänning din framfart här på bloggen nu. Tack så JÄTTEmycket för allt när vi återigen fick komma och våldgästa er häromveckan.

    Kram på dig, A och W. Särskilt till W från S.

    SvaraRadera