onsdag 5 augusti 2009

Det blev en dag på stranden

Molnen har dragit förbi. Vi sjunker ned i sanden....
Äntligen, äntligen, äntligen - blev det en dag på stranden. Hade faktiskt börjat misströsta och tänkt att, tja, 20o9 var det året då vi inte var på stranden en enda gång.... Vi cyklade till Ribban och tillbringade några härliga timmar i solen med att slappa och läsa och fika. Har börjat på en ny bok: "Ur vulkanens mun" av Helena von Zweigbergk. Ett relationsdrama som har potential att bli riktigt bra.

Har även hunnit med en löptur i parken och Anders har åkt rollerblades. Det är inte så dumt att springa i parken heller (även om det inte kan jämföras med stranden i Vitemölle) men att stretcha under en många hundra år gammal ek är rätt häftigt det också. Känner verkligen hur priviligierade vi är som bor som vi gör. Cykla ned till stranden tar fem minuter, gå ut till shopping och krogar gör man även det på fem minuter, gå till jobbet tar 6-7 minuter, parken ligger 25 meter från lägenheten.

Efter träning snodde vi ihop en pastasallad och så satte vi oss i parken och njöt av kvällssolen. Hur gott kan man ha det??!!!!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar