söndag 7 november 2010

We will, we will rock you



Igår kväll var vi i Lund och kollade på "A night at the Opera" - en hyllningskonsert till Queen. Showen bygger på Queens LP med just det namnet och första akten spelades alla låtarna från denna skiva rakt av. Låtarna framförs av Johan Boding och han är verkligen superbra, vilken röst och vilken inlevelse och en riktigt bra kör som backar upp i de flesta låtarna.

Andra akten bestod av en kavalkad av hits från 1973-1991. Riktigt bra! Sista låten var "Show must go on" och sen blev det extranummer med "We will rock you" och "We are the champions".

En väldigt lyckad kväll. Det enda man kan klaga på är att Lunds Arena inte riktigt har kapaciteten att ta hand om folk i pausen - det var kaos när alla skulle ut och in samt köpa något i kiosk eller bar. Vi var hemma strax efter midnatt men var så uppiggade av bra musik och stämning så det gick inte att bara gå och lägga sig. Vi fixade lite gott att äta och dricka och satt och mös i soffan.

Idag är man lite seg efter två sena nätter samt att vi precis har haft städdag här i föreningen. Vi har ställt undan trädgårdsmöbler, sopat undan en massa löv och umgåtts lite med grannarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar