tisdag 20 juli 2010

Kiviks marknad är här

Lugnet och stillheten har lämnat oss - kommersen och Kiviks marknad är här! Med marknaden bara 100 meter bort är det svårt att värja sig, det hojtas i högtalarna, Bengt och Åke efterlyser MajBritt och Karin, Ulf letar efter Kerstin, det är uppenbarligen inte bara barn som kommer bort, kom och köp äkta svensk (!) langos, älgkebab och italiensk caffe latte, fem par trosor för 100 kronor, undergörande krämer som hjälper mot allt från eksem till försvunnen lust....

Vi tog förstås en tur redan första dagen och förundrades av allt som säljs. Det är roligt att bara strosa runt och titta i alla stånd. Samma glittriga små paljettkjolar och slinkiga klänningar i obestämt syntetmaterial som såldes i fjol, och året innan och året dessförinnan. Är det NÅGON som någon gång köper det där..???

Vi inhandlade hursomhelst obligatoriska bajspåsar i glada färger (även om Anders inte är så förtjust i det rosa tonerna).


Wilma får nya fina påsar från marknaden

Det fantastiska sommarvädret håller i sig. Man kan knappt tro sådan tur vi har denna semester. Har mest suttit i en solstol och läst hela dagen. Anders har tvättat fönstren på utsidan, insidan och mittemellan så nu blänker de fräscha och fina.

Jag håller igång med min träning och idag var det dags för styrketräningspass. En sådan härlig känsla att kunna träna utomhus, jag NJUTER verkligen av detta.

Ikväll blev det grillspett på oxfilé som min grillmästare till man fixade till så de bara smälte i munnen. Och så härliga grönsaksspett och tzatziki och ett gott rött vin därtill. Medan solen går ned över havet - det är underbart att finnas till just nu.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar