tisdag 22 januari 2013

Vi hann med lite till

Söndagen var ju avresedagen och efter att ha checkat ut från Asara körde vi till vingården Dombeya (Kajsas viner). Dombeya ligger ganska högt upp med härlig utsikt. Här kan man förutom vinprovning äta lunch, vilket såg mycket trevligt ut. Bra provning vid bardisk med kunnig och trevlig tjej.

Vi hann också med en snabbvisit på Alto som vi valde då Rust en Vrede var stängt på söndagar. Mysig miljö där vi satt ute under parasoll i sköna korgmöbler och gjorde provningen. Mycket spottande blir det..

Så var vi ju bara tvungna att köra ner till Hout Bay och ta in stranden och äta sen lunch på verandan på Chapmans Peak. Det har ju liksom blivit "vår grej" att börja och avsluta Sydafrika-semestern där. En panna calamaris och tigerräkor slank ner innan det var dags att köra mot flygplatsen.

Det blev en lång resa hem med fem timmars väntan i London. Lite shopping och god pizza på italiensk restaurang piggade upp och hjälpte till att fördriva tiden. Men det var en köldchock att komma hem till snö och minusgrader, ungefär 40 grader kallare på ett dygn...

















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar