tisdag 19 juli 2011

Ännu en liten pärla

Jag njuter så mycket av livet just nu. Är så oändligt glad och tacksam över att få tillbringa sommaren och semestern här på denna ljuvliga plats på jorden. Österlen på sommaren är bara helt fantastiskt. Varje dag upptäcker vi nya smultronställen som nästan tar andan ur oss.

Igår äntrade vi våra cyklar igen och begav oss iväg på en liten upptäcksfärd. Färden gick på landsvägar och genom äppelodling på äppelodling. Kanske, men bara kanske, cyklade vi eventuellt på någon liten privat väg och möjligen finns en liiiiiten risk att sista biten gick över någons tomt när vi parkerade cyklarna i en dunge och kasade nerför en lerig stig för att upptäcka en alldeles, alldeles fantastisk strandremsa.

En liten sandstrand med de vackraste stenar som havet slipat runda och mjuka i milda färger, nyponrosor som växte mellan stenarna på sluttningen, träd som pinats av vinden och växte likt exotisk vegetation över sanden. På avstånd en familj som hade picknick och barn som skuttade i vågorna annars var det bara vi och måsarna denna underbara måndagseftermiddag.







Har avnjutit en god middag på terassen, idag blev det bland annat små rödbetsprimörer med chevre, honung och pinjenötter, oh la la så gott. Sen lite Allsång på Skansen på det och jag instämmer med After Shave - det ska va gött å leva....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar