måndag 4 juli 2011

El-ände

Synnerligen gråtrist, kvav och fuktig måndag, eller vad säger ni?

Har varit uppe i ottan och haft elektriker på besök i Lilla Vik. Vi skulle installera ny spishäll men det visade sig att elen som var framdragen inte var tillräckligt stark. Gah! Så nu blev det plötsligt ett mycket större projekt än vi räknat med och nytt besök nästa vecka igen. Spishällen måste bytas för den stänger av sig hela tiden vilket gör en tokig när man håller på att laga mat. Och som grädde på moset pajade diskmaskinen också, läckte som ett såll rakt ner på mina bara fossingar igår, jippie... Den där diskmaskinen har ju inte varit vår favorit någon kategori men det behövde ju inte gå sönder precis just nu...

Frånsett det har vi haft en härlig helg, trötta och utarbetade storstadsbor. Vi har lagat och ätit massor av god mat, fixat och städat och klippt gräs och planterat lite nya blommor istället för penséerna som blommat ut. Och så har vi installerat Boxer så vi kan kolla på TV.

Så här såg det ut förra helgen i soffhörnan.


Och som ni ser lite diffust i bakgrunden bakom min enorma hallon-o-glass-dessert så har fåtöljen fått sällskap av ytterligare två så nu kan vi mysa där ett helt gäng.


Nedräkningen har börjat; 4 more days to go... hoppas verkligen inget dyker upp som sabbar det bara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar