lördag 23 juli 2011

Semester-mood

Äntligen har jag börjat komma in i lite semester-mood och har stressat ner och börjat ta det lugnt. Och det bästa är att jag sover riktigt gott och LÄNGE - det är så skönt så det går inte att beskriva faktiskt. Solen har lyst med sin frånvaro de senaste dagarna men det gör inte så mycket. Det är ganska varmt i luften ändå och just nu står terassdörrarna på vid gavel och släpper in sommardofter.


Så här såg det ut igår kväll. Har jus intagit soffläge med ett glas kall Sauvignon Blanc, nymålade tånaglar och en mysig film. Vi kollade på "A good year" som bygger på Peter Mayles böcker om livet och vinodling i Provence. En riktig feelgood-film i sommarkvällen.


Och härliga sommarluncher unnar vi oss. Här en supergod halloumisallad och till det gazpacho (igen!) och äppelmust härifrån Österlen. Vi frossar i bär och köper hem hallon, blåbär och jordgubbar och det finns ju knappast något godare enligt mig.


Så har vi fått upp våra kökshyllor ovanför köksön och det blev riktigt bra. Här kan vi förvara det som används ofta; caffe latte- och espressokoppar, temuggar, frukostskålar, te och müsli.


Hoppas ni mår gott och njuter av den härliga sommaren!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar