onsdag 13 juli 2011

Nu börjar semestern

Tillbaka på Österlen igen efter en vända i stan med jobb och lite fix. Ungdomarna fick shoppa loss på ICA-kortet igår och fylla upp lite i fattigt studentkylskåp. Tidigt som attan igår morse fick vi äntligen vårt matrumsmöblemang men det får ni nog vänta ett par veckor på att se. Nu ska vi förhoppningsvis stanna här ute ett tag och försöka varva ner och ta semester.

Igår kväll kunde vi sitta ute på terassen under parasollet och äta räkor och dricka svalt gott vitt vin. Hur härligt som helst. Och idag kunde vi äntligen ta en rejäl sovmorgon och sova ut. Fixade god frukost med scrambled eggs och bacon och efter lite jobbfix sitter jag nu i soffan med en god kopp kaffe och bloggar lite.


Soffan har fått sällskap av ett gäng fåtöljer så nu finns det gott om plats här. Det är det stora varuhusets fåtölj Tullsta som passar fint till soffan Ektorp. Mattan under kommer från samma ställe, Stockholm. Bordet är specialtillverkat av en möbelsnickare i Malmö, kuddar Designhouse Stockholm och skålar från Marimekko.

Nu regnar det utanför fönstret så vi får nog planera om lite. Vi hade tänkt ta en cykeltur idag. Vi fick nämligen med oss cyklarna ned igår. Ibland är det bra med stor bil! Jag körde förresten ned min bil också så Lilla Blå fick ta sig en liten tur.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar