söndag 11 september 2011

Sensommarsöndag

Men vilket fantastiskt sommarväder vi haft denna söndag!! 23 grader i skuggan, helt otroligt så här i september. Det var på med sommarkläderna igen för något annat gick inte utan att svettas ihjäl. Har pysslat bland blommorna och mannen har klippt gräset. Vi tog en tur till plantskolan för att köpa lite ljung men de hade stängt på söndagar nu när "hösten" är här så det var bara att vända hem igen.

Istället tog vi en härlig cykeltur i solskenet. Var nere i Gröna Butiken och köpte hem några flaskor äppelmust, gazpacho och lite grönsaker.

Fixade en god halloumisallad med avokado, tomater, gurka, rödlök, oliver, pinjenötter och en härlig youghurtdressing med lime. Avnjöts på terassen. Så himla mysigt.






En ny ljusstake i smide har hittat ner till Casat. Ni kanske känner igen den från lägenheten i stan? Helt rätt, vi har två likadana hemma och tycker de är så himla fina så när vi ryckte åt oss sista exemplaret på Norrgavel kände vi oss mycket nöjda!

Nu är vi hemma i stan igen. Har ätit kantarelltoast och varit en tur och handlat mat för veckan. Imorgon och nästa vecka ska jag gå en projektledarkurs. Ska bli spännande och kul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar