onsdag 21 september 2011

Bildregn från Vårhallen

Mitt liv just nu kan sammanfattas ungefär så här: Jobb, jobb, jobb, jobb, jobb, jobb, jobb, jobb, jobb, jobb, jobb, jobb, jobb, jobb.....

Det händer med andra ord inte så väldigt mycket glamoröst för tillfället. Försöker lyfta blicken och ser att det börjar bli höst ute. Träden skiftar i vackra färger och det är helt ok att börja tända stearinljus redan vid sju-tiden! Och jag har fått väldig användning för mina nya Hunters. Dom är på varenda dag!

Här kommer ett litet bildregn från helgen när Johan och Martina var och hälsade på i Casa de la Vik. På lördagskvällen hade vi god middag med fantastiska viner och körde liten vinprovning.
Kvällens meny:
Carpaccio på nötkött med marinerade kronärtskockor, parmesan och dressing på olivolja, lime och vitlök
Rosastekt ankbröst med citrussås, hasselbackspotatis och haricotes vertes
Äppeltarte med vispgrädde

På söndagen drog vi iväg med bilen och var bland annat nere på stranden i Vårhallen utanför Simrishamn. Det var ett nästan trolsk ljus och helt fantastiskt vackert.








Ikväll blir det ryggbiff och grekisk sallad. Ska pussa lite extra på mannen och tror vi firar lill-lördag med ett glas vin också. Imorgon åker han till Milano för att spela golf. 28 grader är utlovat hela helgen, lite äckligt eller vad tycker ni?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar