lördag 10 september 2011

Mammas kalas och lördagsmys i Lilla vik

Puh, nu har vi landat i Lilla Vik efter ännu ett galen arbetsvecka. Rena himmelriket att komma ner här till lugnet, promenera i äppelodlingen som nu doftar så starkt av äpplen att man nästan blir yr och extremt sugen på äppelpaj! Nu ska vi laga god mat, mysa, njuta och ta det lugnt och ladda batterierna inför nästa vecka. Har laddat med både Lantliv och Lantliv Mat & Vin!


Igår firade vi lilla mamma som fyllt år i veckan. Vi bjöds på supergod mat. Massa goda favoriter såsom, gazpacho, parmesansnurror, räkröra, hummersoppa, lammracks med rotfrukter och hasselbackspotatis och kantarellsås, pannacotta med jordgubbar. Herregud så gott!


Vi gratulerar, vi gratulerar... Skönsång på hög nivå och tack för presenterna. Av döttrarna med familjer fick hon en kjol och en polotröja som nu är mamsen redo att möta hösten!


Edith och jag spelar spökspel. Djup koncentration. Här gäller det att hålla tungan rätt i mun och placera de små spökena i rätt fönster.



Vem vann egentligen?? Tror vi vann båda två!! Sen läste Edith saga för mig och berättade om den jättestora solrosen som hon planterat på dagis och nu växte högt över taket hemma i Genarp.

Nu fångar vi denna lördag! Ha en härlig kväll. För det ska vi ha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar