måndag 28 november 2011

Äntligen fick jag adventspynta Casat

God måndag! Det här måste vara en av de segaste sjukorna på länge. Känner mig fortfarande helvissen efter en och en halv vecka. Ont i halsen, hostig, snörvlig och allmänt hängig. Mannen är inne på 14 dagar och fortfarande inte frisk han heller. Å andra sidan bäddar vi inte ner oss och tillåter oss att vara sjuka heller, det skulle kanske hjälpt lite.

Släpade mig iväg på tjejmiddag hos Lotta C i fredags och även om jag var hängig och trött så var det jättemysigt att träffa gänget och få njuta av att sätta sig till dukat bord med god mat och gott vin. Dessutom fick jag studentrabatt i taxin på vägen hem. De' ni!

I lördags förmiddag styrde vi kosan mot Casa de la Vik och äntligen var det dags att adventspynta huset. Som jag längtat! Här kommer några bilder från ett adventsmysigt hus:







Ett litet smakprov, mer kan komma en annan dag :)

Igår bakade jag världens godaste saffransbullar. Saftiga, goda, stora med fyllning av smör och mandelmassa. Receptet finns på Tildas Kök & Vin och bör måste provas!


Eftersom stormen Berit var på väg med full kraft gav vi oss hemåt mot stan redan på eftermiddagen för att slippa köra i storm och mörker. Veckohandlade i stan och framåt kvällen kom Foffe och Elle över på lite glögg och saffransbullar för att fira första advent medan Berit ven runt takkuporna. Men vi hade massor av levande ljus och tänd brasa. Myspys.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar