onsdag 9 november 2011

Kan det va så att vi äntligen fått en matta under matrumsmöblemanget?

Jomenvisst. Så är det.
Vi hittade en matta på Ohlsson & Gerthel som föll oss i smaken. Vi har kollat runt ett tag utan att hitta något (som inte kostade en halv årslön). Tio minuter före stängningsdags stegade vi in i affären och ungefär tio minuter senare hade mannen mattan över axeln på väg hem.

Tyckte denna blev väldigt bra ihop med bordet och stolarna och vi gillade den distinkta svarta kanten mycket. Och den blev jättebra ihop med mattan som ligger under soffbordet.



Även Wilma gillar den nya mattan. Hon ligger på den och softar och leker med sitt tuggben på den. Fast här har hon krupit upp i soffan och spanar in när matte fotar.

Och idag vet ni. Då var det panik... Rusade hem sent med andan i halsen för att gå ut med Wilma. Väl hemma konstaterade jag att jag inte fått med mig nycklarna imorse. De låg kvar i lådan i hallen. Och mannen i Helsingborg och skulle komma hem först ikväll...
Panikringde till sonen. Inget svar. Sms:ade och ringde som en galning och till sist kunde han komma hem och öppna upp för sin glömska mamma och sin kissnödiga hund. Tur att det är nära....
Tack darling ♥ ♥ ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar