måndag 19 januari 2009

19 januari 2009 - sista vinprovningen innan hemfärd

Dags att packa väskorna för hemfärd, så fort tiden gått.. Och de där resväskorna - proppfulla med vin och annat vi köpt under resan.. Vi körde till en vingård som heter Spier där vi tittade på geparder och lite andra vilda djur. Vi åt en god lunch på Spier och hade vår sista vinprovning (för den här gången i alla fall).







Vi ville avsluta resan där vi börjat för nästan 3 veckor sedan, nämligen på Chapmans Peak! Vi körde repris med calamari och Sauvignon Blanc :-) Mums! Vi satt där i solen och söp in den sista solen och värmen och bara njöt.




På flygplatsen höll det på att sluta illa. När vi skulle checka in våra väskor visade det sig att vi hade hela 18 kg övervikt och vi skulle få betala nästan 5000 kr för övervikt.. Jag var helt gråtfärdig och vi började packa ur allt vin vi smakat och valt ut när damen i incheckningen plötsligt säger att vi kan ta en av väskorna som handbagage så skulle vi slippa betala för det. Snacka om kovändning men vi blev ju förstås överlyckliga.
Så började resan hem mot ett iskallt Sverige - men minnet av denna underbara resa värmer i hjärtat för lång tid framöver!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar