tisdag 13 januari 2009

13 januari 2009 - sol och (bad) och middag i Knysna

Åh, det är bara att öppna upp skjutdörrarna från vårt rum så har vi vårt eget bord där vi äter frukost (och middag) precis utanför. Det börjar bli en riktig vana med stora, rejäla frukostar bestående av yoghurt, bröd, färska fruker och så scrambled eggs och bacon som grädde på moset :-)



Vädret var lite disigt men efter tips från Mike tog vi oss ner till stranden. En helt fantastisk stand, nästan 100 m bred. Vi gick 7 km längs stranden till Buffalo Beach där vi köpte glass och lite dricka. Sen var det dags att gå de 7 km tillbaka igen! Det klarnade upp mer och mer och när vi var tillbaka i Brenton-on-Sea var det jättefint väder. Otroliga vågor slog mot klipporna och in mot stranden. Jag gjorde ett försök till bad - kkkkkallt. Det gick nästan inte att hålla sig upprätt, vilken kraft i vågorna!







På kvällen körde vi in till Knysna och Waterfront och åt på Dry Dock, samma ställe vi käkade lunch på dagen innan. Det blev calamari med ett glas Sauvignon Blanc (La Motte) till förrätt och Lamb Shranks med rosmarinpotatis och ett glas Cabernet Sauvignong/Merlot (Klein Constantia) till huvudrätt. Mätta och belåtna körde vi hem mot härliga Dolphins Hill.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar