måndag 12 januari 2009

12 januari 2009 - flodhästar och ilsken buffel

Ny tidig morgon.. Eftersom det var vår sista dag frågade Jo om det var något speciellt vi ville titta efter och jag ville ju gärna se flodhästar så det blev vårt första uppdrag. Efter en timme lyckades vi hitta en flock som låg och sov på floden. De är verkligen inte vackra de där djuren men det var kul att vi fick se dem! En ilsken buffel stängde in oss så att vi inte höll på att komma vidare efter flodhästletandet men efter flera försök med hjälp av en annan jeep lyckades vi ta oss förbi den. Jo visade bak på jeepen hur den hade stångat en annan gång. Avståndet mellan hornen är inte att leka med.





Efter frukost packade vi ihop och körde mot Knysna och Brenton on Sea. Vi åt lunch i Waterfront i Knysna. Grillade tigerräkor med olika såser.





Vi körde till Dolphins Hill där parter Penny/Mike välkomnade oss. Återigen fick vi Honeymoon sviten :-). Ett stort trädäck utanför rummet och pool och solstolar. Vi satte oss med varsitt glas vitt vin och tittade på utsikten och solnedgången över indiska oceanen, helt magiskt! Trots att vi var jättemätta lyckades Mike truga i oss jordgubbar med glass, mums!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar