lördag 26 december 2009

Julafton

Julaftonsmorgon startade med lång julfrukost med scrambled eggs och bacon och annat gott. Vi skrapade trisslotter, tomtemor kom med små paket till pojkarna och det klämdes på klapparna med julmusik och fejkbrasa i bakgrunden :-)


Klockan tre var vi på plats i Riseberga och intog den sedvanlig glöggen. Vi fick varsitt jättefint album från vår Kreta-resa som pappa pysslat med hela hösten. Vilket härligt minne! Och istället för Kalle Anka kollade vi i år på Kreta-filmen. Kanske en ny tradition??


Massor av julmat senare var det dags för besök av tomten och julklappsutdelning. Eddie var lite skeptisk i början men efter en stund tyckte hon nog att den där tomten var rätt kul ändå. Vi öppnade våra paket i åldersordning och gick laget runt så att alla skulle se vad de andra fick. Wilma fuskade dock och bet upp sina paket i snabb följd...

Mina pojkar vet vad Tilda gillar och jag fick ett jättefint armband från Efwa Attling av Anders, Carpe Diem, och ett superfint armband och halsband av Christoffer från SNÖ. Ska se om jag kan fota senare så får ni se dessa små läckerheter!

Vi fick många fina vinprovarglas så nu kan vi snart ha en liten provning. Skjorta från Peak, böcker, duschcreme och bodylotion från Bodyshop, mysgoa örngott, hantlar.
Christoffer fick sin iPod Touch av oss och till Anders hade jag köpt en skjorta från Eton.







.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar