lördag 28 augusti 2010

Spackla, slipa, spackla, slipa... och diska i tvättstugan


Idag har det varit spackling på schemat. Väggen till höger på bilden ska bli slät och fin så att vi kan sätta upp en fondtapet. Det kommer inte att bli några överskåp på denna vägg utan bara två enkla vägghyllor. Väggen slurpade snabbt i sig en massa spackel så vi fick köra till Hornbach och köpa ytterligare en hink. Vi kollade även på elkontakter men bestämde att titta vidare för fler alternativ.

Torktiden för spacklet skulle vara 4 timmar men ikväll är det fortfarande inte torrt nog att slipa så vi får vänta tills imorgon. Sen måste det spacklas en gång till. Tidsschemat ser redan ut att spricka, det blir svårt att hinna med tapetseringen imorgon... och sen kommer elektrikern på måndag kväll och sen åker Anders till Stockholm....hm....



Diskar gör vi i tvättstugan - det funkar riktigt bra! Ikväll blev det räkor, baguette, lite Altesse-ost och vitt vin. Igår fick Lemongrass stå för middagen - vi hämtade prawn springrolls och crispy beef. Inte dumt alls - men jag längtar verkligen att få laga mat i vårt nya kök - det lär dock dröja ett par veckor tills dess.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar