fredag 7 september 2012

Redan fredag igen...

Hej fredag! Känner mig alldeles uppspelt och pirrig idag....
Är såååå nyfiken på hur det ser ut på vår tomt i Casat just nu. Förmodligen fullkomlig mess men väldigt spännande. Kan knappt vänta tills ikväll när vi ska beskåda det hela.

Ja, redan fredag igen. Veckorna går så fort så man hinner knappt reflektera över vilken dag det är. Har jobbat i tre veckor nu och sjukskrivningen känns som det var i ett annat liv... Och bra är väl det. Lite väl intensivt just nu kanske, skulle behöva tagga ner ett par grader på skalan. Hinna andas och sova lite kanske?

Vår kyl här hemma är så proppfull med kinesiska kräftor och svenska havskräftor att man får baxa igen dörren och vi har fått plocka ut några hyllor. För imorgon är det dags för vår årliga kräftskiva och det ska bli SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ KUL!!!

Dagens är en ny favoritsjal från Rützou. En av de två inköpen från LeMake häromdagen. Älskar den redan. Sjal-Fia som jag är... Känns lagom höstig tillsammans med svart klänning/tunika och svarta tights. Visst är det en svår tid att veta vad man ska ha på sig? Antingen är det för tunt och somrigt eller för tjockt och vintrigt. Dagens i-landsproblem.
Idag sitter jag hemma och jobbar. Försöker hinna med att slänga in lite tvätt i maskinen mellan varven och kanske packa allt inför weekenden. Mycket som ska med denna gång.

Och så dricker jag gott kaffe från Nespresso, vardagslyx.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar