söndag 10 oktober 2010

Iittala shopping och lunch på golfklubb

Igår gjorde vi en mysig utflykt till Höganäs och Iittala Outlet. Vi gjorde en del fina fynd och det kändes extra roligt att handla nu till vårt nya fina kök.



På hemvägen stannade vi på Barsebäcks Golfklubb och käkade en sen lunch. Vi tänkte ta något lätt men det visade sig att deras Club Sandwich var av modellen XL - jättegott! Solen strålade och vi kunde sitta ute och äta. Det var verkligen härligt att njuta av de värmande solstrålarna och njuta av god mat och fin utsikt över Öresund.




Här har vi ställt upp lite shopping: Iittala glas, Marimekko-skål, liten stekpanna, kastrull med lock, små Höganäs-skålar, lasagneform, stort fat från Höganäs, decilitermått, glass-sked, djupa tallrikar, Kivi-lyktor och kräft-servetter (vi laddar redan inför nästa års kräftskiva!).

Vi var så mätta efter vår sena lunch att vi skippade middagen och åt förrätten istället; havskräftor och sedan satt vi och mumsade på ostbricka och ett gott vin.

Christoffer tittade förbi och hämtade upp en liten present vi köpt till honom och så fick han med sig lite ryggbiff och annat hem. Han tyckte det såg så mysigt ut där vi satt och käkade ost och drack vin vid vårt nya köksbord och det säger vi själva gång på gång också. Det är så himla mysigt att sitta vid det lilla bordet och äta och så tjatar vi om hur nöjda och glada vi är för vårt kök :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar