söndag 17 april 2011

Vår helg i Vik

Nu är vi hemma igen efter ett och ett halvt dygn i vårt hus. Jag skulle gärna stannat hela dagen idag också men A var tvungen att åka till kontoret och jobba (igen).

Det har varit så himla mysigt att sova där och pyssla och planera. Vi kom ner sent i fredags och tände upp en massa ljus och testade brasan och så dukade vi upp med räkor, baguette, ost och vitt vin.

Tidig morgon för att köra till Simrishamn och storhandla basvaror, hygiengrejor och städ- och tvättprylar. Mycket som behöver fyllas på i lådor och skåp. Sen iväg till bygghandeln för att inhandla gräsklippare, lite trädgårdsredskap och planteringsjord. Vi hann även köra till en handelsträdgård och inhandla liten zinkkruka till yttertrappan och penséer i fina färger. Små gullvivor och några påskliljor fick också följa med hem.



Pink Lady planterar och donar. Så himla mysigt att sätta händerna i jorden igen! Längtar redan till att fortsätta göra fint i trädgården. Och det finns mycket att göra kan jag säga. Kommer bli ett långt men roligt projekt.


Det blev gulligt med de små minipenséerna i zinkkrukan på trappan. Wilma ser ut att sitta och beundra skapelsen!


Ris i en stor cylindervas med små ägg hängande i. Knöt lite grovt snöre och ett gulligt hjärta om vasen.

Ni får se lite fler bilder från senaste inköpen som kommit på plats snart. 

Igår kväll blev det en mysig middag med bresaola på ruccolabädd med pinjenötter och parmesan och på det oxfilé och potatisgratäng med chevre. Mums! Ska äta lite rester ikväll i min ensamhet, A jobbar hela kvällen.

Har varit en sväng på stan och inhandlat födelsedagspresenter till alla barnen från Budapest som kommer hit i påsk. Och så liten påskpresent till guddottern och kära sonen :-)

Ha en skön söndagskväll mina vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar