söndag 23 maj 2010

Update

I fredags blev det hämtmat från Lemongrass. Springrolls med tigerräkor och sen en Crispy Beef på det. Anders kunde sitta vid matbordet i vardagsrummet uppallad på en specialkudde en liten stund. Fy fasen vad tufft det är efter operationen...

Sen blev det "Så ska det låta" i sängen. Vilken tur att vi köpte och hann få hem våra underbart sköna Carpe Diem sängar som går att höja och sänka. Vet inte hur det skulle gått annars.


Igår var det dags för stora veckohandlingen och glad i hågen traskade jag ner i garaget och skulle ta min bil. Och gissa vad? Den startar inte... Nu har den bara stått en vecka så det måste vara batteriet som är helt kass. Den andra bilen har Johan och Martina så jag fick väcka Christoffer och snällt fråga om han kunde cykla med mig till Maxi i Västra hamnen.

Så ner i cykelförrådet och hämta upp cyklarna som dock hade väldigt lite luft i däcken. Men luft-automat finns ju bara 100 meter bort. Vi leder bort cyklarna bara för att konstatera att automaten är trasig...

Ner med cyklarna i förrådet igen (dessutom är hissen trasig så vi får springa fem trappor upp) och bestämmer att vi går väl till Maxi då. Vi hade riktigt mysigt när vi handlade, det blev storhandling, och sen tog vi en taxi hem. Vi var tämligen trötta efter att ha kånkat upp alla tunga matkassar i trappan.


Upptäckte precis att man kan ta foto på sig själv här :)

En lång tur i parken med Wilma på det (jisses vilken kondis vi får av detta trappgående) innan det var dags att ta itu med middagen.

Jag lagade fylld lax med parma-krisp och det smakade underbart efter denna dag när inget hittills riktigt gått min väg. Till efterrätt blev det en ny dessert: Apelsin-cheesecake med färska hallon. Supergott och högsta betyg av la familia. Receptet ligger uppe på Tildas Kök & Vin.

Kvällen slutade med en dvd i soffan: Coco - livet före Chanel. Absolut sevärd.

Och hur vi ska få liv i bilen nere i garaget är just nu en olöst gåta...
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar