måndag 21 juni 2010

Gant-skjorta, löpning och ny sömntest


Enligt önskemål kommer här en bild på Gant-skjortan som jag fick i påskpresent. Den är så fin i ryggen med sina knappar hela vägen, lite ovanligt skärning som jag gillar. Och så gillar jag att den är lång i modellen, snyggt till korta byxor. Äntligen är det lite sol och sommar så det känns rätt att klä sig i ljusa pastelliga färger!

Kör på med min träning som sömndoktorn ordinerat. På med joggingkläderna efter jobbet och ut i löpspåret. Idag gick det riktigt lätt trots att jag är tröttare än tröttast. Den fina vädret gjorde nog sitt till för att det skulle bli mer spring i benen.

Sen ska jag testa en metod som går ut på att gå upp direkt när jag vaknar på natten och sitta uppe tills jag är så trött så ögonen går i kors. Prova att sova igen och går det inte efter 10 minuter så är det upp igen. Jag blir ännu tröttare bara jag tänker på det men gör allt för att försöka komma in i bättre sovvanor.



Härligt att kunna springa i tunna kläder. De korta strumporna är från Nike och en av mina favoriter; mjuka, tunna och foten andas ordentligt.

Lägger snart upp en recept på härlig färskpotatissallad på Tildas Kök & Vin. Njut av somriga primörer!

1 kommentar:

  1. Tack för den sömnmetoden, ska pröva den. Har tyvärr kämpat med samma problem i flera månader nu :-(..

    SvaraRadera