fredag 5 augusti 2011

Snart får vi gäster

Här har det putsats och fejats för fullt idag. Huset är nu skinande rent och fint igen, vilken skön känsla! Ikväll kommer våra vänner Helene och Ronnie på besök hit för första gången. Vi ser verkligen fram emot att ses här och visa dem vårt nya hus.



Idag är det lite småmulet men varmt och gott ändå. Medan vi går här och förbereder velar vi mellan att sitta ute eller inne ikväll. Drink ute, mat inne? Drink och förrätt ute och resten inne? Hela middagen på terassen? Vi bestämmer nog i sista sekund gissar jag. Svensk sommar i ett nötskal.

Men vilka härliga soliga dagar det varit nu i veckan! Kroppen har fått sig en rejäl bränna och vi har verkligen utnyttjat att kunna sitta ute hela dagarna och om kvällarna.

Igår var vi inne hos våra grannar. Hade en trevlig och lättsam kväll där vi bjöds på gott vin och antipasti i deras superfina uterum/växthus och diskuterade lite hur och om vi ska sätta upp något mellan våra tomter. Det lutar åt lite träd och buskar men vi får se. Vi är ju inte i mål vad vi själv vill göra med vår trädgård än men ett liknande växthus/uterum är vi ännu mer sugna på nu kan jag berätta! Det var otroligt mysigt att sitta där på kvällen medan solen gick ned och sedan bara ha levande ljus tända.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar