söndag 21 augusti 2011

Kvällshälsning från Casa de la Vik

Hello i söndagskvällen! Vilken underbar bonussommarhelg vi haft. Vädret har ju bara varit helt fantastiskt och jag har njutit i fulla drag.

Igår var vi på uppvaktning hos gudfar Roland som fyllde 70 år. Han blev firad av hela la familia på en gång hemma hos kusin Pia i Riseberga. Det var så jättetrevligt och ALLA var där!



Mitt nya jag i några decimeter kortare hår... Det känns jätteskönt och det känns som jag kommer att trivas i den nya frillan.



På kvällen styrde vi kosan mot älskade Casa de la Vik och festade på halstrad råbiff med massor av kapris, rödbetor, lök, persiljesmör och klyftpotatis. Sen var vi rätt möra och snubblade i säng rätt så tidigt.

Idag frukost på terassen i solskenet, lite handling i Kivik, pysslade runt i tärdgården i bikini och mannen klippte gräset. Därefter lunch på terassen igen bestående av härlig mozzarellasallad och äppelmust från krokarna här nere. Satt i solstolen och läste, gick i äppelodlingen och drog in doften av mogna äpplen.


Grillning i kvällssolen som även denna intogs på terassen. Så himla skönt att kunna sitta ute och äta alla måltiderna utomhus.



Efter middagen packade vi cyklelkorgarna med kaffe och bullar och cyklade ner till hamnen och satt där i solnedgången och tittade ut över havet och lyssnade på vågskvalp och måsskri. Sämre kan man ha det en söndagskväll.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar