lördag 6 augusti 2011

Gäster

Bjuder på några pics från gårkvällen när Helene och Ronnie var här. De susade in här på gårdsplanen som värsta filmstjärnorna i öppen Porche i kvällssolen :-)

Som alltid hade vi jättetrevligt och kvällen och natten tog slut i ett litet huj. Vi kunde faktiskt sitta ute på terassen ändå till klockan tolv då vi drog oss inåt.

Kvällens meny bestod av lite småplock som förrätt; gazpacho, parmaskinka, chorizo, fylld paprika, oliver, tomat- och mozzarellaspett och så lite Manchego-ost och fikonmarmelad. Till huvudrätt lammfilé med rostad färskpotatis och chevrecreme och dessert fick bli vaniljglass med färska hallon och blåbär.

Sitter på terassen iklädd endast bikini fastän det är mulet, men det är kvavt och jättevarmt, och läser i ny bok; Den farliga leken - det får bli sommarens deckare i år. Frågan är om vi ska ta fram cyklarna och ta oss en tur men det ser lite mörkt oroväckande ut på himlen. Eller så stannar vi bara här, lyssnar på hur det susar i trädkronorna och studerar fjärilarna som flyger från blomma till blomma - och det är rätt bra det också! Snart dags för en latte tror jag bestämt!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar