tisdag 19 maj 2009

Jag drömmer om en takterass...

Idag har jag ätit lunch med Helene på Victors på Lilla torg. Äntligen fick vi ihop en lunchdejt. Hur svårt kan det va´ ibland kan man fråga sig? Det var jättemysigt och superfint väder och kul att uppdateras på lägesfronten. Sandra hade klarat sitt körkort tidigare på dagen. Nu planeras det för fullt för 50-årsfesten den 13 juni och Sandras student.

Tänk nästa år är det vår tur att ha studentfest. Det känns inte SÅ himla längesen ändå det man själv som stod där på trappan och sjöng studentsången. Nåväl det är ett helt år tills det är dags att börja snickra på skylten och förbereda buffén :-)

Köpte en tuff bikini från Panos på vägen hem. Så här tänkte jag se ut på stranden i sommar. Nu är det bara lite solbränna och minus 2-3 kilo som fattas. En sarong att dölja rumpan i blev det också!



.
På kvällen var det årsstämma i bostadsrättsföreningen. Väldigt skönt att gå på stämma utan att själv vara med i styrelsen! Men vi är ju bara 18 lägenheter i vår lilla förening så det kryper närmare och närmare att man kanske måste ta en post så småningom, hm.
Både våra grannar och ett par till i nya huset är på gång att bygga takterasser. Inte utan att man blir väldigt sugen. Vi var inne hos Malin och Kenneth bredvid oss efter mötet och kikade lite på hur de byggt fler takfönster och hur konstruktionen med deras terass skulle se ut. Sen var de med in till oss en sväng för att kolla hur det ser ut för vår del. Kenneth har egen byggfirma i Köpenhamn som bygger just takterasser. Det är ju ingen billig investering det där men oj vad fräckt det hade varit. Dream on dream on....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar