lördag 2 maj 2009

Outlet-shopping och blåa tår

Idag styrde vi kosan mot Kosta Outlet. Vi stannade och fikade vid en sjö på vägen dit och det dukades upp fint med filt, duk, kaffe och goda bullar i solskenet.
Som vanligt var det inga problem med shoppingen i den här familjen. Ullis och Johan gick loss på Polarn & Pyret och köpte upp halva affären till Edith. Anders och jag storshoppade i Iittala-fabriken; glas, tallrikar, skålar, uppläggningsfat mm från Höganäs, lasagneform mm. Jag köpte också två par skor och Anders pikettröjor, skjortor och kallingar. Efter halva tiden vi hade på oss var vi långt ifrån färdiga så det blev en runda till för alla. Som tur var hittade Anders och jag ett Waynes Coffee där vi kunde köpa kaffe för att pigga upp oss och orka med hemresan också!
Stackars mamma hade snubblat hemma på trappan och hennes tå blev mer och mer blå ju längre dagen gick. Det var kanske därför det inte blev så mycket handlat för henne denna gång..
På kvällen grillade vi och jag tror det var mamma/pappa som stod för drinken denna kväll. Eller?!
Partytjejen Edith ville inte missa något och var med hela kvällen!


Mysig fika i solen på väg mot Kosta

Blå, blå, blåa tår. Stackars mamma men hon ser rätt glad ut ändå..

r är en till som är glad!

Världens gulligaste Edith!

Skål! Vem står för drinken ikväll?

Lillan ska sova...

Wilma blev trött och bäddade ner sig i min väska

1 kommentar:

  1. Och så vinmenyn! Till försring ett fantastiskt Alsace Gewurztraminer från 2000, Leon Beyers "Cuvée Comtes Égusheim Gewurztraminier" och till mixed grill med klyftpotatis så bjöds på Amarone, Capitel de'Roari från Luighi Righetti. Årgång 2005? 

    SvaraRadera