Dagen efter Valborg packade vi väskorna för en weekend med familjen i Virserum. Vi kände oss fortfarande lite krassliga men alla hade ju sett fram emot den här helgen så länge så vi bestämde oss för att åka.
När vi kom fram var det ett jättehärligt väder och där möttes vi av mamma, pappa, Ullis, Johan och Edith. Vi kunde till och med sitta ute på terassen och äta lunch. Mysigt!
Vi gick en runda med Wilma innan det var dags att förbereda maten. Och drinken. Vem stod för drinken? Tror det var vi :-)
Anders och jag stod för middagen denna första kväll. Vi gjorde vattenmelon och fetasallad till förrätt och lammfärsbiffar med fetaost, rostade ugnsgrönsaker med ruccola och citronyoghurt. Ullis och Johan bakade kladdkaka.
Och så vinmenyn ! Till salladen drack vi ett Sauvignon Blanc Reserve 2005 från Vergelegen (Sydafrika) och till lammfärsbiffarna ett rött Bourgognevin från Mercurey, Jaffelin 2006.
SvaraRaderaGlömde visst att nämna att drinken bestod av en mousserande Rosé från Simonsig (Sydafrika). Huvuddruva pinot noir.
SvaraRadera