tisdag 14 september 2010

Granitskivan på plats

Ett stort steg i vår köksrenovering - granitskivan är nu på plats!
Det var lite svettigt innan de kånkat upp den oerhört tunga skivan i spiraltrappan 5 trappor upp. Skivan är i tre olika delar varav den längsta inte gick in i hissen, tur det finns starka karlar...

Vi är verkligen riktigt nöjda med resultatet. Man har ju en bild av hur det ska bli och den överträffades när bänkskivan kom på plats.





Vi har köpt 2 barstolar i svart skinn och rostfritt från Ilva och de blev pricken över i:et i bardelen av köket. Kan redan ta in hur det känns att sitta här och ta en fika eller sippa på ett glas vin medan kocken fixar maten :)

Imorgon är det dags för VVS:aren att komma hit och koppla in vattnet, sätta kranen på plats och koppla in diskmaskinen. Ser fram emot att kunna hämta vatten i köket och att slippa diska i tvättstugan.

Till helgen blir det uppsättning av mosaik och efter det får elektrikern komma hit igen och sätta upp eldosor, koppla in spishäll mm. Sen ska köksfläkten på plats, vi hoppas få matbordet och stolarna snart också. Sen är det inte mycket kvar....

3 kommentarer:

  1. GUD SÅ SNYGGT!!!!!!!! Köksskåpen och lådorna är skitsnygga och granit-skivan lyfter det hela till nya höjder. I löööv granit. Jätte-fräcka barstolar. I like.
    Kramiz Marie, din blogg-fan i Wellingtown.

    SvaraRadera
  2. Vi ser fram emot att se köket live....
    Kramar från G-Town

    SvaraRadera
  3. Tack fina Marie för all uppskattning! Vi är verkligen supernöjda med hur köket växer fram och längtar tills det ska bli helt klart så man kan städa undan allt som just nu står lite överallt i lägenheten.
    Blir alltid lika glad när ni gillar min blogg och blir inspirerad till att blogga vidare ett tag till.... Bamsekram!

    SvaraRadera