söndag 5 september 2010

Var sak på sin plats

Helt fantastiskt väder denna helg! Vi tog ett litet break i allt köksrenoveringsbestyr och gick ner till Slottscaféet och åt goda mackor och varsin latte. Det var otroligt mycket folk denna härliga lördag och alla bord var ständigt upptagna. Vi hade fin utsikt över ett bröllop som pågick borta vid bryggan. Det bästa är att här kan man även ta med Wilma som hade mycket att göra med att spana in allt som pågick runt omkring.


Vi var en sväng på Bauhaus och köpte eldosor. Det blev en variant med glasskiva i antracitgrått - mycket nöjda med detta inköp. Tyvärr hade de bara 2 på lager, och vi behöver 3, så vi får vänta på den sista cirka en och en halv vecka.


Sen var det dags för det roliga - att plocka in allt i lådor och skåp. Här har vi gjort i ordning hyllan upp mot ovanvåningen. Vi har ställt sådant vi använder i vardagen. Jag gillar när det är öppna ytor och man ser att det är ett kök man bor och lever i.


Vårt nya skafferi - jag bara älskar att det är så överskådligt och prydligt.



Vi fick plats med allt men det finns inte en millimeter över i varken skåp eller lådor. Köper vi något nytt får vi slänga ut något gammalt.... Trots det är det överskådligt och fin ordning. Härligt att kunna ha tallrikar och skålar i lådor i stället för i skåp som man knappt når upp till.

Sent på kvällen var vi färdiga och firade med krabba och en flaska Riesling.

Idag ska vi spackla lite till på väggen där kaklet ska sitta. Pappa kommer att hjälpa oss med att sätta mosaiken så nu är jag lugn i själen. Vi har lagt upp masonitskivor som bänkskiva, inte speciellt snyggt men nu kan vi i alla fall ställa lite grejor där och skära upp bröd och annat. Dock har vi inget vatten och ingen el inkopplad till ugn och spishäll så vi får leva på hämtmat och sallad ett tag till.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar