fredag 3 september 2010

Mätning av granitskiva och en liten titt i lådor och skåp

Idag har stenfirman varit här och mätt upp för beställning av den svarta granitskivan. Det är mycket sten och det gäller att hitta bästa och snyggaste lösningen för skarvarna. Jag tror och hoppas vi kom fram till ett finfint resultat. Har vi riktig tur kan vi få skivan om en vecka, det är bara att hålla tummarna. Som sagt, mycket sten är det, skivorna är så långa att de inte går in i hissen - den måste alltså bäras upp köksingången via spiraltrappan. Ni minns kanske hur vi kånkade masonitskivor den vägen för någon vecka sedan. Hoppas de har starka gubbar...

En liten inblick i en av besticklådorna - 80 cm. Bra med löstagbara avdelare som man kan flytta runt och placera som man vill.


En annan besticklåda - 90 cm. Här ser man också de tunna rostfria listerna/handtagen.


Ett av de två hörnskåpen/karusellerna - en detalj jag verkligen gillar med köket. Ett av dem blir ett snurrbart skafferi. Ska bli underbart att få ordning på alla förpackningar snart.

Det roliga är att när vi pratade om planlösningen och vilka delar vi ville ha sa jag att jag ABSOLUT inte ville ha hörnskåp... tills försäljaren demonstrerade denna variant... då beställde vi TVÅ :-)



Imorgon blir det nog en tur till soptippen. Förpackningsmaterial från ett helt kök står just nu i vårt trapphus - vi trodde att montörerna skulle ta det med sig - men icke - källsorterat ja, men inte bortforslat.

Sen ska vi köra och hämta mosaiken vi beställt. Den kan vi inte sätta förrän bänkskivan är på plats men om vi har tur så nästa helg. Problemet är dock att vi inte har någon kakelsättare. Lite spänning i tillvaron eller hur man nu ska se på det...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar