tisdag 29 mars 2011

Wilma: Före och efter

Liten rufsa har varit hos hundfrisören idag och blivit så fin så fin! Kolla in de här före- och efterbilderna - vilken skillnad eller vad säger ni?



Det var lite jobbigt att köra bil med värkande arm och det gjorde rejält ont när jag skulle svänga. Uj, uj, det är inte mycket med en...

Under tiden Wilma blev fin körde jag tillbaka till stan och baxade ner bilen i garaget igen. Gick i några butiker innan det var dags att hämta bilen och vovven igen. Kom ut med en kasse med bakgrejor från Lagerhaus; vispskålar, slickepot, muffinsplåt, springform och söta cupcake-formar. Ett måste för alla matbloggare :-)


Tänkte tipsa om en budgetvänlig duschcreme. Palmolive har kommit med en ny doft som heter Orange Blossom och är härligt mjuk och fruktig. Kostar typ en tjuga!


Bodyshops härliga duschcremer är annars en favorit hos mig. Men för att dofta som en liten tropisk frukt får man lägga till några slantar.


Björk & Berry gör också ljuvliga duschcremer. Den här med smultrondoft är jättehärlig!


Snart dags för den lilla nytrimmade vovven och matte att ge oss ut på en tur i iskylan. Se upp alla snygga hanhundar i parken för här kommer nyfrissad Wilmabus!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar