lördag 22 januari 2011

Får det vara ett litet grodlår...

... eller kanske en grön häxbrygd? Ja, då ska ni bege er till Bloom in the Park. Det var verkligen en fantastisk upplevelse och varje rätt var så konstfullt upplagd att man bara häpnade.

Så här var vi alltså igår och utnyttjade min 25-årspresent från företaget något i sista sekunden. Här bestämmer man inte själv vad man villl äta utan tillfrågas bara om det är något man är allergisk mot och sedan får man en avsmakningsmeny med tillhörande vinmeny. Det var 5 olika rätter samt en massa skojigheter mellan varven.

Först fick vi bubbel och en underbar Pata Negra-skinka och små supergoda matmuffins som man kunde äta mellan rätterna. Det roliga var att man fick inte veta förrän man ätit upp rätten vad det var man just intagit... Allt var otroligt gott och serverades som sagt på det mest konstfulla sätt och på olika uppläggningsfat och tallrikar som också de var väldigt speciella.

Varje rätt bestod av en mängd olika vackra ingredienser och för att nämna något av vad vi åt så var det laxöring, hare, grodlår, vildsvin, ädelostparfait, friterad ost med rödlöksstrimlor, den gröna häxbrygden i kolsyreis, sockervadd med en liten "snaps" till, en dessert som jag inte ens vet vad det var serverad på en liten sked men som var otroligt god och söt och till det en liten ros som såg ut som en liten godisbit och smakade sötsurt godis.

Fantastiskt goda viner till varje rätt. Och deras Banyuls - to die for....

Hit går man väl knappast var och varannan helg för DYRT är det men om man ska unna sig något extra någon gång kan jag varmt rekommendera denna restaurang - jag tror knappast man blir besviken!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar